Resultaten voor funda nieuwbouw utrecht

 
funda nieuwbouw utrecht
 
5 x nieuwbouwprojecten in Utrecht indebuurt Utrecht.
Aan het Amsterdam-Rijnkanaal worden volgend jaar 32 herenhuizen en 8 appartementen gebouwd. De architectuur van het project Ronduit Utrecht wordt een eigentijdse interpretatie van typisch Utrechtse stijliconen. Wat dat precies betekent weten wij ook niet, maar hier kun je meer informatie vinden.
5 x nieuwbouwprojecten in Utrecht indebuurt Utrecht.
Deze bizarre huizen stonden in 2018 te koop in Utrecht. Onze mond viel afgelopen jaar behoorlijk vaak open van verbazing als we op Funda naar huizen speurde. Er komen 340 sociale huurwoningen bij in Leidsche Rijn. Er wordt flink gebouwd in Utrecht.
Nieuwbouw Utrecht Bekijk alle 37 projecten NieuwWonen Utrecht.
Het funda Huis. Nog niet bekend. Nog 1 appartement beschikbaar! 100 m 2 178 m 2 woonoppervlakte. 1 woning beschikbaar. Binnenkort in verkoop. Wonen aan het Maximapark. 7 kavels aan het Maximapark. Haarzicht fase 2. 161 m 2 185 m 2 woonoppervlakte. 3 woningen beschikbaar. Een prachtige plek omgeven door groen en water, dichtbij de historische binnenstad. 95 m 2 137 m 2 woonoppervlakte. 17 woningen beschikbaar. Bekijk alle nieuwbouwprojecten. Of bekijk nieuwbouwprojecten per regio.: Woerden, Vianen, Culemborg, Waarder, Cothen, Houten, Nieuwegein, Odijk, De Meern, Utrecht, Vleuten, Maarsbergen, Amerongen, Zeist, Geldermalsen.
Landelijk wonen Schep Makelaardij.
Bij Landelijk Wonen vindt u het landelijk gelegen huizenaanbod van Schep makelaardij. Klantbeoordeling Funda: 8 3. Een brede en professionele organisatie. Aansluiting bij Buitenstate. Praktisch altijd bereikbaar. Veel potentiële kopers. Blijf op de hoogte van ons aanbod en actualiteiten rondom Schep makelaardij of vastgoed in het algemeen.: Er ging iets mis. Probeer het nog eens. Over landelijk wonen. Landelijk Wonen is aangesloten bij het NVM samenwerkingsverband Buitenstate. Deze makelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied. Een Buitenstate is een niet-alledaagse woning en heeft vaak te maken met de bijzondere wet en regelgeving op het platteland en vraagt daarom ook een specifieke benadering.
Kan ik Van Hoornekade 101 in Utrecht betalen? Ikbenfrits.
Bod uitbrengen op Van Hoornekade 101. Wil je een bod uitbrengen op Van Hoornekade 101, Utrecht? In de afbeelding kun je zien hoeveel er gemiddeld wordt overboden in de regio. Overleg altijd even met een hypotheekadviseur, zodat je precies weet hoever je kan gaan.
Nieuwbouw Utrecht Wisselspoor Utrecht Stoer Stukkie Stad.
centraal stukkie stad. Gekenmerkt door de prachtige hallen en sporen ademt. Wisselspoor haar industriële verleden. Hier vind je een. bijzonder karaktervol gebied. Een gebied dat prikkelt en. vraagt om ontdekt te worden. Stoere elementen vormen de. basis voor het creëren van een aangenaam en ontspannen. woon en werkgebied. Een stadswijk met een gevarieerde. mix aan woningen in een bijzonder ontspannen sfeer. Het is er autoluw en je vindt er fijne stedelijke parkjes., hofjes en pleintjes waar je elkaar kan ontmoeten. BEKIJK HET AANBOD. Een tikkie verscholen, toch overal dichtbij. Iedereen die wel eens met de trein van. Utrecht naar Amsterdam gaat herkent het. gebied; de voormalige Centrale Werkplaats Utrecht. van de NS. Het gebied ademt de industriële. geschiedenis van het Nederlandse spoor. op die fantastische plek worden drie kleinschalige. Het hele jaar door verzekerd van een. Op Wisselspoor vind je een gevarieerd aanbod. van stuk voor stuk moderne en tijdloze gebouwen. met een eigen gezicht. Woningen die passen. bij wie je bent. Met de vrijheid om van. binnen zelf te bepalen hoe de woning eruit.
makelaar Bilthoven Burgersdijk Makelaars OG.
BURGERSDIJK MAKELAARS is al sinds 1957 zeer actief in de plaatselijk woningmarkt en bedrijfsmakelaardij van De Bilt/Bilthoven, Bosch en Duin/Zeist en de stad Utrecht en heeft daardoor een uitstekende en betrouwbare kennis en visie opgebouwd. Burgersdijk makelaars groeit, door een combinatie van prestatie en veel aandacht te besteden aan het optimaal en professioneel presenteren van ons aanbod en een uitstekend bezochte internetsite hebben wij ons weten te ontplooien als de best verkopende makelaar in onze regio. 3722 AD Bilthoven.
Utrecht patiowoning Trovit.
Bevindt zich in Ermelo, Gelderland. Op bungalowparkje Alco, op 10 minuten fietsen van het gezellige dorpje Ermelo, mogen wij u deze hardhouten recreatiebungalow met tuinhuisje aan. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van utrecht patiowoning.
Helmig Makelaardij Taxatieburo Helmig Makelaardij en Taxatieburo o/z B.V.
4651 CD Steenbergen. Verkocht onder voorbehoud. 4661 VL Halsteren. Verkocht onder voorbehoud. Welkom bij Helmig Makelaardij Taxatieburo. Helmig Makelaardij Taxatieburo o/z B.V. is een gerenommeerd en dynamisch kantoor, met persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring. Gespecialiseerd in onroerend goed en een begrip in de regio, gehuisvest in t Lindeke aan de Dorpsstraat te Halsteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Citadel 51 Stadsboerderij. 549.500, tot 549.500, Beschikbaar. De Soete Veste Fase II. 4611 EV Bergen op Zoom. 304.500, tot 394.500, Beschikbaar. Markiezaten Fase II Noord. 4616 Bergen op Zoom. 340.000, tot 370.000, Beschikbaar. Markiezaten Zuidrand Fase 1. 4616 Bergen op Zoom. 375.000, tot 385.000, Beschikbaar. 4611 RS Bergen op Zoom. 387.000, tot 389.000, Beschikbaar. BOUWKAVELS TE KOOP.
Alle appartementen zijn verhuurd Project De Syp.
Huur een woning. Alle appartementen zijn verhuurd. Wonen in een van de leukste steden van Nederland, direct naast het centraal station van Utrecht? De SYP wordt een moderne woontoren direct aan het Forum, een uniek plein 75, meter boven de straat en de voetgangersentree naar het station en Jaarbeursplein.

Contacteer ons